Anne-Marie Diëtist & Gewichtscoach in Almere

Diëtist & Gewichtscoach

Specialisatie

Je kan bij ons terecht voor dieet- en voedingsadvies bij overgewicht, obesitas, diabetes mellitus type 1 en 2, demedicaliseren van Diabetes type 2, insulineresistentie, PCOS, een te hoog cholesterol, een te hoge bloeddruk, bariatrische chirurgie, darmproblemen, ondergewicht, emotie-eten, eetstoornissen, vegetarische en veganistische voeding, fibromyalgie/reumatoïde artritis, zwangerschap en lactatie.

Wij allen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Gewichtsproblemen, Diabetes met een koolhydraatbeperking, demedicaliseren van Diabetes type 2 en insulineresistentie.

Melanie is daarnaast Zwangerschaps- en Lactatiediëtist en heeft als aandachtsgebied voeding bij kinderwens en PCOS. Eigenlijk alles omtrent vrouwelijke hormonen.

Mitch Smeekes heeft daarnaast als extra aandachtsgebied ondervoeding en ondergewicht (Sarcopenie) en is ook op het gebied van sportvoeding bekwaam.

Sara heeft daarnaast als aandachtsgebied alles omtrent maag en darmen. (o.a. FODMAP dieet)

Ruthmila heeft in september ons team versterkt: met haar Antiliaanse afkomst is Ruthmila een enorme aanwinst om ook deze voedingspatronen te voorzien van effectief en gericht voeding- en dieetadvies.