Anne-Marie Diëtist & Gewichtscoach in Almere

Diëtist & Gewichtscoach

Specialisatie

Je kan bij ons terecht voor dieet- en voedingsadvies bij overgewicht, obesitas, diabetes mellitus type 1 en 2, demedicaliseren van Diabetes type 2, insulineresistentie, PCOS, een te hoog cholesterol, een te hoge bloeddruk, bariatrische chirurgie, darmproblemen, ondergewicht, emotie-eten, eetstoornissen, vegetarische en veganistische voeding, fibromyalgie/reumatoïde artritis, zwangerschap en lactatie.

Wij allen zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Gewichtsproblemen, Diabetes met een koolhydraatbeperking, demedicaliseren van Diabetes type 2 en insulineresistentie.

Melanie Barata is daarnaast Zwangerschaps- en Lactatiediëtist en heeft als aandachtsgebied voeding bij kinderwens en PCOS. Eigenlijk alles omtrent vrouwelijke hormonen. Ook is Melanie bekend als emotie-eten de baas diëtist.

Mitch Smeekes heeft daarnaast als extra aandachtsgebied ondervoeding en ondergewicht (Sarcopenie) en is ook op het gebied van sportvoeding bekwaam. Mitch spreekt vloeiend Engels.

Sara Kerkhof heeft daarnaast als aandachtsgebied alles omtrent maag en darmen: o.a. Fodmap en voedingsintoleranties. Sara is ook Gezondheidswetenschapper.

Youssra el Rhoul heeft in december ons team versterkt. Met haar Arabische en Marokkaanse afkomst is Youssra een enorme aanwinst om ook deze voedingspatronen te voorzien van effectief en gericht voedings- en dieetadvies. (Youssra spreekt Arabisch) Multiculturele voedingspatronen hebben haar extra interesse.